Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacobus Wilhelmus Storms, landbouwer, geboren te Ohé en Laak op 26 juli 1774, overleden te Neeritter op 13 juni 1836, zoon van Gerard Storms en Catharina Majolei.


Hij is getrouwd te Kessenich op 9 mei 1806 met
Anne Marie van de Winkel, geboren te Neeritter op 30 maart 1783, overleden te Kessenich op 5 maart 1841, dochter van Lambert van de Winckel en Maria Elisabeth Linssen.
(Zij is eerder getrouwd te Neeritter op 1 mei 1803 met Petrus Hermans, landbouwer, geboren te Kessenich op 18 november 1771, overleden aldaar op 8 juli 1805, zoon van Alber Hermans en Mechtild van Genegen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina