Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Elisabeth Willems, blekersdienstbode, geboren te Neeritter op 27 augustus 1823, overleden te Weert op 21 maart 1906, dochter van Jan Willems en Sophia Kroesen.


Zij is getrouwd te Heemstede op 3 oktober 1849 met
Hendrik Bruijstens, blekersknecht, geboren te Gastel op 18 oktober 1814, overleden te Nederweert op 30 juni 1894, zoon van Peter Bruijstens en Maria Somers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmina, geboren te Nederweert op 24 februari 1858.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina