Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Theodorus Peeters, akkerman, geboren te Neeritter op 13 september 1798, overleden te Maaseik op 6 december 1874, zoon van Michel Peeters en Joanna Joosten.


Hij is getrouwd te Maaseik op 12 juli 1821 met
Maria Elisabeth Steijvers, geboren te Maaseik op 28 juni 1798, overleden aldaar op 24 april 1858, dochter van Joannes Steijvers en Catharina Goijens.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina