Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jeanne Marie Schepens.


Zij was gehuwd met
Jean Matthieu Korstjens, molenaar, geboren rond 1762.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Marie Souffie, geboren rond 1804, overleden te Neeritter op 22 november 1805.
  • 2 : Marie, blekersdienstbode, geboren te Neeritter op 19 april 1807, overleden te Maarheeze op 15 maart 1885.
    Zij is getrouwd te Bloemendaal op 6 februari 1842 met Jan Baten, blekersknecht, geboren te Gastel op 30 maart 1815, overleden te Someren op 4 november 1887, zoon van Antonie Baten en Elisabeth Somers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina