Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johannes Antonius Kessels, overleden te Weert op 13 augustus 1918.


Hij was gehuwd met
Joanna Maria Hubertina Beelen, geboren te Weert op 30 juni 1881, overleden te Nederweert op 10 februari 1939, dochter van Petrus Joannes Matheus Beelen en Aldegonda van Lierop.
(Zij is later getrouwd te Weert op 12 juni 1919 met Jacobus Hubertus van Tongerloo, geboren te Heythuysen op 10 april 1879, overleden te Weert op 12 april 1957, zoon van Jan Mathis van Tongerloo en Petronella Scheijven. (Hij is later getrouwd te Weert op 7 augustus 1942 met Maria Catharina Gertrudis Moris, geboren te Weert op 8 juli 1895, dochter van Petrus Henricus Moris en Maria Gertrudis Ariaens. (Zij was weduwe van Johannes Hubertus Konings, geboren te Nederweert, overleden te Weert op 31 januari 1941.)))

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina