Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

N.N. Stamps.


Hij was gehuwd met
Maria Gielen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Lambertus, landbouwer, geboren te Kessenich rond 1761, overleden te Neeritter op 16 december 1822.
    Hij is getrouwd te Neeritter op 20 november 1796 voor de kerk met Chaterine Goessen, geboren te Neeritter, gedoopt op 28 september 1768, overleden te Neeritter-Beersel op 4 december 1835, dochter van Pieter Goossens en Joanna Stevens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina