Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Cornelie Meevissen.


Zij was gehuwd met
Guillaume van Dueren.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Pierre, landbouwer, geboren rond 1759, overleden te Neeritter op 5 september 1811.
    Hij was gehuwd met Aldegonde Moonen, landbouwster, geboren te Kessenich, gedoopt op 16 juli 1769, overleden te Opitter (B) op 9 november 1834, dochter van Godfroid Moonen en Catharine Tulkens.
    (Zij is later getrouwd te Neeritter op 16 november 1812 met Jean Janssen, timmerman, geboren te Ophoven (B), gedoopt op 2 mei 1767, zoon van Paul Janssen en Helene Kusters. (Hij is eerder getrouwd te Stramproy op 25 september 1791 voor de kerk met Jeanne Marie Creemers, geboren te Stramproy rond 1774, overleden aldaar op 28 mei 1808.))Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina