Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Helena Broens, gedoopt te Ophoven op 18 februari 1795, overleden te Kessenich op 21 mei 1858, dochter van Leonardus Broens en Catharina Leen.


Zij is getrouwd te Kessenich op 28 oktober 1817 met
Joseph Snijkers, gedoopt te Neeritter op 19 maart 1797, overleden te Kessenich op 13 augustus 1866, zoon van Reinier Sneijckers en Gertrudis Verwijlen.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina