Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Arnold Tendijk.


Hij was gehuwd met
Elizabeth Dirckx.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petronella, linnennaaister, geboren te Neeritter op 17 mei 1740, overleden aldaar op 21 december 1819.
    Zij is getrouwd te Neeritter op 24 april 1768 voor de kerk met Joannes Colen, kleermaker, geboren rond 1744, overleden te Neeritter op 6 januari 1820, zoon van Wilhelmus Colen.
  • 2 : Arnold, winkelier, geboren te Neeritter op 18 juni 1742, overleden aldaar op 2 november 1821.
    Hij is getrouwd te Grathem op 11 februari 1780 voor de kerk met Joanna Maria Geraets, winkelierster, geboren te Grathem op 25 november 1754, overleden te Neeritter op 11 augustus 1825, dochter van Peter Geraets en Theresia Hermans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina