Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Theeven.


Zij was gehuwd met
Jan Mathias van Ummissen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johanna Maria, akkermanse, geboren te Neeritter, gedoopt op 29 november 1769, overleden te Neeritter op 9 maart 1819.
    Zij was gehuwd met Peter Joannes Creemers, akkerman en landbouwer, geboren te Ittervoort, gedoopt te Thorn op 5 augustus 1771, overleden te Molenbeersel op 2 april 1856, zoon van Thomas Creemers en Johanna Stals.
    (Hij is later getrouwd te Neeritter op 28 juli 1820 met Susanna Berben, landbouwster, geboren te Baexem op 1 december 1771, wonende te Ittervoort en te Hunsel, overleden te Molenbeersel op 27 december 1847, dochter van Johannes Berben en Johanna op den Horck. (Zij is eerder getrouwd te Thorn op 26 april 1792 voor de kerk met Lambert Versiers, landbouwer, geboren te Ittervoort, gedoopt op 11 mei 1739, wonende te Ittervoort, overleden aldaar op 31 januari 1803, zoon van Angelis Versiers en Jeanne van Geneijgen. Zij is eerder getrouwd te Ittervoort op 12 september 1804 met Jean Luijs, landbouwer, geboren te Hunsel op 6 september 1759, overleden te Ittervoort op 28 februari 1817, zoon van Guillaume Luijs en Marie Cupers.))Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina