Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Catharina Op den Heuvel, geboren te Neeritter rond 1775, overleden te Kessenich op 13 maart 1827.


Zij is getrouwd te Thorn op 22 januari 1805 voor de kerk (1) met
Michel Kuppens, landbouwer, geboren rond 1768, overleden te Neeritter op 20 april 1813, zoon van Theodoor Kuppens en Catharina Tulkens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Michel, dienstknecht, geboren te Neeritter op 21 april 1813.
    Hij is getrouwd te Kessenich op 29 april 1840 met Frederica Henriette Sapheur, dienstmeid, geboren te Duisburg op 6 april 1806, dochter van Johann Sapheur en Maria Nelissen.

Zij was gehuwd (2) met
Peter van Gemerd, akkerman.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina