Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anne Birckebosch.


Zij was gehuwd met
Pierre Goossens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Pieter, akkerman en dagloner, geboren te Hunsel, gedoopt te Neeritter op 24 maart 1744, overleden aldaar op 22 april 1814.
    Hij is getrouwd te Neeritter op 9 februari 1768 voor de kerk (1) met Joanna Stevens, akkervrouw, overleden te Neeritter op 25 maart 1788.
    Hij is getrouwd in het jaar 1790 voor de kerk (2) met Catharina Jochems, geboren te Maasbracht rond 1749, overleden te Neeritter op 26 mei 1812, dochter van Jean Jochems en Elizabeth Peusen.
    Hij is getrouwd te Neeritter op 16 augustus 1812 (3) met Jeanne Tilmans, dagloonster, geboren te Hunsel op 27 april 1783, dochter van Mathieu Tilmans en Marie Coolen.
    (Zij had van een onbekende man één zoon. Zij is later getrouwd te Ittervoort op 1 juli 1819 met Balthazar Lambert Frijns, landbouwer en werkman, geboren te Gulpen op 17 september 1766, zoon van Chretien Frijns en Marie Helena Vossen. (Hij was weduwnaar van Anne Marguerite Schultissen, overleden te Wylre op 24 juni 1804.))Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina