Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Elisabeth Poulissen.


Zij was gehuwd met
Lambert Vleeshouwers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petronelle, dagloonster, geboren rond 1781, overleden te Neeritter op 28 november 1806.
    Zij was gehuwd met Pierre Coolen, dagloner en landbouwer, geboren te Weert op 20 mei 1770, overleden te Neeritter op 20 januari 1855, zoon van Martin Coolen en Margerite Houben.
    (Hij is later getrouwd te Neeritter op 25 juli 1808 met Gertrude Koelen, dienstmeid, geboren te Neeritter op 10 december 1779, overleden aldaar op 17 december 1859, dochter van Coenraet Colen en Catharina Heudts.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina