Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Catharina Basters.


Zij was gehuwd met
Lambert Govers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Catharina, slachterse, geboren te Neeritter, gedoopt op 8 juli 1754, overleden te Neeritter op 21 januari 1818.
    Zij is getrouwd te Neeritter op 12 augustus 1788 voor de kerk met Peter Teunissen, slager en landbouwer, geboren te Neeritter, gedoopt op 25 augustus 1761, overleden te Neeritter op 20 juli 1832, zoon van Pierre Teunissen en Marie Cupers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina