Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertrude Creemers, geboren rond 1732, overleden te Neeritter op 7 januari 1806.


Zij was gehuwd met
Jean Verstappen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria, geboren te Neeritter rond 1770, overleden aldaar op 11 januari 1821.
    Zij is getrouwd te Neeritter op 6 april 1788 voor de kerk met Gerardus Opmunikum, dagloner, geboren te Heel op 28 augustus 1760, overleden te Neeritter op 31 december 1820, zoon van Reijnier Municom.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina