Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Barbe Cranen, landbouwster, geboren te Millen Departement van de Roer, gedoopt te Millen op 1 mei 1732, overleden te Neeritter op 28 januari 1809, dochter van Henri Cranen en Catherine Schroten.


Zij was gehuwd (1) met
Mathieu Joosten, geboren op 3 januari 1727, overleden te Neeritter op 22 september 1798, zoon van Jean Joosten en Marie Meers.

Zij is getrouwd te Maaseik op 30 mei 1800 (2) met
Mathis Vandeur, geboren te Neeritter op 29 juni 1771, overleden te Kessenich op 3 oktober 1814.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina