Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Philip Dirckx, landbouwer en slager, geboren te Neeritter rond 1751, overleden aldaar op 11 september 1836, zoon van Theodorus Dierckx en Maria Reemers.


Hij was gehuwd met
Chatrine Vries, geboren rond 1753, overleden te Neeritter op 21 februari 1815, dochter van Jacobus Vries en Elisabeth van Deur.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Theodore, geboren te Neeritter rond 1784, overleden aldaar op 22 januari 1813.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina