Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jean Severius.


Hij was gehuwd met
Marie Sibille Melissen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jean, landbouwer, geboren te Rotem, gedoopt op 8 juli 1727, overleden te Neeritter op 20 augustus 1809.
    Hij is getrouwd te Rotem op 30 maart 1758 voor de kerk met Gertrude Zavelkouls, gedoopt te Rotem op 2 september 1731, overleden te Heppeneert op 30 april 1812.
  • 2 : André, pastoor te Neeritter, geboren te Rotem rond 1736, overleden te Neeritter op 5 augustus 1809.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina