Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Sibilla Teven.


Zij was gehuwd met
Peter Verlinden, overleden te Hunsel op 13 januari 1788.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Elisabeth, akkervrouw en landbouwster, geboren te Hunsel rond 1749, overleden te Hunsel-Haler op 30 juli 1832.
    Zij was gehuwd met Martin Coolen, landbouwer, geboren te Grathem rond 1736, overleden te Hunsel op 27 augustus 1815.
  • 2 : Maria, arbeidster, geboren te Hunsel op 3 september 1754, wonende aldaar, overleden te Hunsel-Ell op 6 januari 1824.
    Zij is getrouwd op 8 februari 1780 voor de kerk met Jacobus Peerlings, geboren te Hunsel op 29 april 1756, wonende aldaar, overleden aldaar op 13 januari 1804, zoon van Silvester Peerlings en Jeanne Tillemans.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina