Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Pierre Teunissen, landbouwer, geboren te Neeritter rond 1732, overleden aldaar op 19 februari 1802, zoon van Antoin Teunissen.


Hij was gehuwd met
Marie Cupers, geboren te Stramproy rond 1728, overleden te Neeritter op 12 juni 1808.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Wilhelmus, landbouwer en slachter, geboren te Neeritter rond 1754, overleden aldaar op 9 juni 1827.
    Hij was gehuwd met Christina Coolen, landbouwster, geboren te Neeritter rond 1781, overleden aldaar op 29 februari 1828, dochter van Peeter Colen en Maria Donders.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina