Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertrudis Gijsen.


Zij was gehuwd met
Joannes Swillens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina, landbouwster, geboren te Ellekoven (Buchten-Dieteren), gedoopt te Illikhoven-Buchten op 30 augustus 1769, overleden te Neeritter-Aldeneik op 11 maart 1858.
    Zij is getrouwd te Neeritter-Aldeneik op 31 januari 1790 voor de kerk met Johannes Dehing, landbouwer en slager, geboren te Neeritter, gedoopt aldaar op 4 augustus 1766, verdronken te Kessenich op 14 juli 1820, zoon van Ferdinand Dehingh en Catharina Snijkers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina