Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Lambertus van de Winkel.


Hij was gehuwd met
Joanna Vestiens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joseph, landbouwer en timmerman, geboren te Neeritter, gedoopt aldaar op 6 december 1770, overleden aldaar op 1 maart 1823.
    Hij is getrouwd te Neeritter op 26 februari 1797 voor de kerk met Anna Maria Haldermans, landbouwster, geboren te Kessenich, gedoopt op 8 januari 1763, overleden te Neeritter op 18 januari 1828, dochter van Gerardus Haldermans en Christina Snijkers.
    (Zij is eerder getrouwd te Neeritter op 6 september 1795 voor de kerk met Christianus Joosten, geboren te Neeritter op 2 maart 1756, overleden aldaar op 10 december 1796, zoon van Mathias Joosten en Joanna Boggelen.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina