Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Pierre Moors, landbouwer, geboren rond 1720, overleden te Neeritter op 28 augustus 1807, zoon van Theodor Moors en Catharine N.N..


Hij was gehuwd met
Gertrudis Niesens.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Theodorus, landbouwer, geboren te Neeritter op 1 februari 1755, overleden aldaar op 11 augustus 1840.
    Hij is getrouwd te Neeritter op 20 januari 1779 voor de kerk met Ida van der Sanden, akkermanse, geboren te Geldrop op 8 mei 1762, overleden te Neeritter op 27 februari 1824, dochter van Laurens van der Sanden en Elisabeth Karis.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina