Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Cranen.


Zij was gehuwd met
Peter Schakers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria, akkervrouw, geboren rond 1749, overleden te Hunsel-Haler op 10 januari 1829.
    Zij is getrouwd te Thorn op 21 februari 1789 voor de kerk met Petrus Schreurs, landbouwer, geboren te Hunsel rond 1740, overleden te Hunsel-Haler op 2 maart 1824.
    (Hij is eerder getrouwd te Thorn op 23 juni 1782 voor de kerk met Henrina Verkoelen, geboren te Oler op 6 april 1748, overleden te Ell op 28 januari 1789, dochter van Jacob Verkoulen en Maria Ketels. (Zij is eerder getrouwd te Thorn op 13 januari 1778 voor de kerk met Jacobus Martens, landbouwer, geboren te Thorn op 6 januari 1753, overleden aldaar op 27 oktober 1781.))Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina