Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Jacoba Maria Rosina Prinsen, geboren op 16 oktober 1913, overleden op 22 november 1990, begraven te Ell.


Zij is getrouwd te Weert op 12 mei 1938 met
Peter op Heij, landbouwer, geboren te Hunsel-Ell op 23 augustus 1907, overleden te Weert (Z) op 28 oktober 1985, begraven te Ell op 31 oktober 1985, zoon van Peter Joannes op Heij en Maria Catharina Lambrichts.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Antonius Mathias Johannes, geboren te Weert rond 1951, wonende te Hunsel, overleden te Grathem op 6 maart 1957.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina