Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Henricus Palmen.


Hij was gehuwd met
Maria Louisa Deckers.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Maria Hendrica Petronella, geboren te Stramproy op 5 augustus 1907, overleden te Venlo op 20 januari 1983, begraven te Stramproy.
    Zij is getrouwd te Stramproy op 6 juni 1935 met Josephus Henricus van de Ven, gemeente-veldwachter, geboren te Hunsel op 28 januari 1906, overleden te Reuver op 9 december 1969, begraven te Stramproy, zoon van Joannes van de Ven en Catharina Helena Halfers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina