Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Aldegonda Palmen, geboren te Stramproy op 3 februari 1900, overleden te Weert op 6 december 1987, dochter van Henricus Palmen en Maria Louisa Deckers.


Zij is getrouwd te Hunsel op 25 april 1930 met
Francis Hubertus Roijakkers, landbouwer, geboren te Hunsel op 18 september 1897, overleden te Weert op 22 juli 1969, zoon van Peter Joannes Roijakkers en Maria Gertrudis van de Ven.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren zoon, geboren te Hunsel op 10 maart 1931.
  • 2 : Louisa Maria Gertruda Gerarda, geboren te Hunsel-Ell op 31 december 1931, overleden op 29 september 2006, begraven te Grathem.
    Zij was gehuwd met Jo Verkoulen, geboren op 27 maart 1932, overleden te Grathem op 14 oktober 2000, begraven aldaar.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina