Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Catharina Tilmans, geboren te Kessenich op 26 augustus 1885, overleden te Hunsel op 20 oktober 1963, dochter van Hendrikus Martinus Tilmans en Maria Elisabeth Verstegen.


Zij is getrouwd te Kessenich op 22 november 1905 met
Jacobus Best, landbouwer en werkman, geboren te Neeroeteren op 7 mei 1876, zoon van Petronella Best.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petronella Mechtildis, geboren te Hunsel op 21 februari 1910, overleden te Weert (Z) op 8 oktober 1993, begraven te Stramproy.
    Zij is getrouwd te Weert op 2 juni 1932 met Peter Hendrikus Nelissen, opperman, geboren te Stramproy op 2 oktober 1906, overleden aldaar op 14 mei 1985, zoon van Peter Johannes Nelissen en Odilia Aldegonda Maes.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina