Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Matheus Hendrikus Antonius Peeters, fuselier te Malang Ned Oost-Indie, geboren te Tungelroy op 24 februari 1914, overleden te Stramproy op 8 juli 1994, zoon van Cornelis Hubertus Peeters en Joanna Maria Stevens.


Hij is getrouwd te Hunsel op 28 juli 1939 met
Theodora Joanna Maria Curvers, dienstbode, geboren te Hunsel op 18 februari 1920, overleden te Stramproy op 22 juni 2010, begraven aldaar op 26 juni 2010, dochter van Leonardus Curvers en Anna Maria Hendrickx.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina