Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petronella Hubertina Rietjens, geboren te Hunsel op 26 maart 1906, overleden te Roermond (Z) op 7 juli 1984, begraven te Hunsel op 11 juli 1984, dochter van Nicolaas Rietjens en Andrina Philomena Camp.


Zij is getrouwd te Hunsel op 22 april 1932 met
Josephus Hubertus Antonius Breukers, geboren te Grathem op 18 maart 1902, overleden te Weert (Z) op 10 december 1991, begraven te Hunsel op 14 december 1991, zoon van Petrus Hubertus Breukers en Anna Catharina Hubertina Geelen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Hubertus, geboren te Hunsel op 16 december 1933, overleden op 6 november 1996, begraven te Hunsel.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina