Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Catharina Meuwissen.


Zij was gehuwd met
Willem Joseph Hubert Jochems, hoofdonderwijzer, geboren te Maasbracht rond 1874, overleden te Weert op 9 augustus 1948, zoon van Hendrik Lambert Jochems en Maria Catharina Hubertina Ruijten.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Arnold Antonius Hendrik Hubert, notaris, geboren te Hunsel op 23 augustus 1907, overleden op 9 juni 1973, begraven te Heythuysen.
    Hij is getrouwd te Roermond op 13 augustus 1940 met Jozefina Renea Camilla Cals, geboren te Roermond op 18 juli 1914, overleden op 25 oktober 2005, begraven te Heythuysen, dochter van Jacob Cals en Maria Elisabeth Hubertina Smeets.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina