Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Helena Mertens, geboren te Hushoven op 11 april 1906, overleden te Weert (Z) op 2 maart 1998, begraven te Haler op 6 maart 1998.


Zij was gehuwd met
Nicolaas Rietjens, landbouwer, geboren op 18 juli 1906, overleden op 3 februari 1983, begraven te Haler, zoon van Jan Mathijs Rietjens en Anna Maria Agatha Levels.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Nicolaas Wilhelmus, geboren te Hunsel rond 5 januari 1947, overleden aldaar op 19 januari 1947.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina