Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Elisabeth van der Broeck.


Zij was gehuwd met
Josef Hubert Geuskens, onderwijzer, geboren rond 1867.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Maria Frans Antoon Jozef, hoofd der school, geboren te Hunsel op 12 mei 1900, overleden te Heerlen op 22 november 1995.
    Hij is getrouwd te Sittard op 14 oktober 1936 met Maria Hubertina Josephina Damoiseaux, geboren te Sittard op 28 november 1905, dochter van Hubert Joseph August Damoiseaux en Maria Josephina Hubertina Göbbels.
  • 6 : Antoon Gerard, geboren te Hunsel op 24 januari 1905, overleden aldaar op 26 februari 1905.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina