Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Jan Joseph Lenaers, metselaar, geboren te Stramproy op 18 maart 1910, overleden te Eindhoven op 15 augustus 1985, zoon van Christiaan Lenaers en Maria Dorothea Meulen.


Hij is getrouwd te Hunsel op 8 mei 1936 met
Maria Helena Heijkers, geboren te Hunsel op 15 november 1909, overleden te Stramproy op 3 september 1994, dochter van Peter Joannes Heijkers en Wilhelmina Catharina Hubertina Verlaak.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina