Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Wilhelmina Aspers, geboren te Weert op 11 januari 1884, overleden te Grathem op 17 maart 1976, dochter van Lambertus Aspers en Anna Maria van de Kraan.


Zij is getrouwd te Weert op 16 januari 1914 met
Peter Mathijs Briels, landbouwer, geboren te Weert op 13 augustus 1865, overleden te Hunsel op 20 januari 1949, zoon van Lodewijk Briels en Dorothea Pleunis.
(Hij is eerder getrouwd te Weert op 7 april 1904 met Maria Elisabeth van Lierop, geboren te Weert rond 1874, overleden te Hunsel op 31 maart 1913, dochter van Petrus van Lierop en Anna Maria van Halen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria, geboren te Hunsel-Ell op 11 augustus 1920, overleden te Hunsel op 6 januari 1921.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina