Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Catharina Houben, geboren te Hunsel op 4 september 1899, overleden te Budel (V) op 7 november 1994, begraven te Budel op 11 november 1994, dochter van Hendrik Hubert Houben en Petronella Korsten.


Zij is getrouwd te Budel op 30 oktober 1920 met
Adrianus Joseph Gerardus Rutten, geboren te Budel op 1 januari 1898, zoon van Petrus Adrianus Rutten en Maria Beatrix Ballings.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina