Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gertrudis Elisabeth Fellen, huishoudster, geboren te Kessenich (B) op 27 februari 1863, overleden aldaar op 10 januari 1919, dochter van Gerard Fellen en Elisabeth Vanden Ende.


Zij was gehuwd (1) met
Christiaan Schalley.

Zij is getrouwd te Ophoven (B) in juni 1906 (2) met
Hermanus Segers, dienstknecht en landbouwer, geboren te Neeritter op 7 juni 1855, zoon van Petrus Renier Segers en Hubertina Brenkers.
(Hij is eerder getrouwd te Grathem op 12 april 1893 met Maria Elisabeth Broens, landbouwster, geboren te Grathem op 6 maart 1862, overleden te Weert op 12 april 1904, dochter van Joseph Brouns en Melia Teunissen.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Elisabeth, geboren te Hunsel-Haler op 2 september 1907, overleden te Hunsel op 8 september 1907.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina