Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Gertrudis Maria Hubertina Clerkx, geboren te Hunsel op 16 juli 1911, overleden te Molenbeersel (B) op 7 november 1970, dochter van Peter Joannes Hubert Clerkx en Maria Hubertina Theresia Dirkx.


Zij is getrouwd te Molenbeersel op 17 april 1940 met
Jacobus Wilhelmus Smeets, geboren te Molenbeersel op 5 september 1906, overleden te Waterschei (B) op 6 juni 1979, zoon van Joannes Smeets en Catharina Arits.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina