Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Moonen, geboren te Molenbeersel (B) op 29 april 1920, overleden op 18 augustus 2000, dochter van Peter Hubertus Moonen en Catharina van de Winkel.


Zij is getrouwd te Hunsel op 6 oktober 1939 met
Johannes Hubertus Korsten, landbouwer en mijnwerker, geboren te Hunsel op 22 juli 1911, overleden te Genk (Z) (B) op 28 augustus 1995, zoon van Hendrik Hubert Korsten en Maria Gertrudis Hubertina Clerkx.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendrikus Hubertus, geboren te Kinrooi (B) rond januari 1940, overleden te Hunsel op 27 mei 1940.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina