Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Johanna Arnoldina Deelen.


Zij was gehuwd met
Franciscus Gregorius Bouwens, rijksambtenaar, overleden te Boekel op 11 oktober 1917.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Antonius Hubertus Maria, geboren te Hunsel op 22 mei 1876.
    Hij is getrouwd te Boekel op 12 mei 1902 met Maria Geertruda Elisabeth Pastoor, geboren te Hoorn op 24 april 1879, dochter van Franciscus Hendricus Johannes Pastoor en Antonia Catharina Maria van der Pouw.
  • 3 : Johannes Hubertus, geboren te Hunsel op 22 april 1880, overleden te Swalmen op 15 januari 1885.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina