Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joanna Maria Moonen, geboren te Tungelroy op 24 mei 1771, overleden aldaar op 28 augustus 1828, dochter van Petrus Moonen en Maria Hoomans.


Zij is getrouwd te Weert op 7 januari 1794 voor de kerk met
Arnoldus Willekens, geboren te Soerendonk op 2 oktober 1768, overleden te Tungelroy op 15 augustus 1828, zoon van Sebastiaan Willekens en Jacomina Cuipers Arts.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mattheus, landbouwer en veldwachter, geboren te Weert op 14 februari 1810, overleden te Hunsel op 15 januari 1880.
    Hij was gehuwd met Antoinetta Vos, landbouwster, geboren te Soerendonk op 11 november 1811, overleden te Hunsel op 9 maart 1884, dochter van Franciscus Vos en Margaretha Mulders.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina