Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Elizabeth Janssen, koopvrouw te Maaseik.


Haar zoon van een onbekende man:
  • 1 : Leonardus, rondleurder, geboren te Hunsel op 28 juli 1820, overleden te Maaseik op 20 augustus 1891.
    Hij is getrouwd te Maaseik op 21 april 1847 (1) met Maria Anna Janssen, geboren te Maaseik op 27 juli 1820, overleden aldaar op 16 juni 1859, dochter van Jan Lambert Janssen en Maria Gertrudis Cuppers.
    Hij was gehuwd (2) met Gertrudis Elisabeth Vanderheijen, dienstmeid, geboren te Bocholt op 25 juni 1829, dochter van Peter Vanderheijen en Hendrina Clauwers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina