Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertruda Maria Magdalena Meulen, geboren te Weert op 10 januari 1899, overleden op 24 mei 1982, begraven te Hunsel, dochter van Jacobus Hubertus Meulen en Maria Magdalena Koppen.


Zij is getrouwd te Hunsel op 13 april 1928 met
Hendrik Peter Johannes Vleeshouwers, slager, geboren te Ittervoort op 4 september 1899, overleden te Weert (Z) op 19 augustus 1973, begraven te Hunsel, zoon van Godfried Hubert Vleeshouwers en Petronella Hubertina Verlaak.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Hubertina Theresia, geboren te Hunsel op 20 maart 1929, overleden te Roermond (Z) op 10 februari 1981.
  • 2 : Josephus Joannes Jacobus, geboren te Hunsel op 9 september 1932, overleden te Roermond op 23 juli 2002, gecremeerd te Baexem.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina