Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Elisabeth Lemmens, geboren te Gruitrode (B) op 21 juni 1854, overleden te Molenbeersel op 12 maart 1920, dochter van Pieter Jan Lemmens en Hendrina Elisabeth Deckers.


Zij was gehuwd met
Hubertus Baents, dienstknecht en landbouwer, geboren te Hunsel-Beersel op 7 september 1842, overleden te Molenbeersel op 22 juli 1931, zoon van Guillaume Baents en Joanna Catharina Neijens.
(Hij is eerder getrouwd te Hunsel op 2 april 1875 met Elizabeth Peeters, dienstmeid, geboren te Hunsel op 29 augustus 1837, overleden aldaar op 21 november 1881, dochter van Reijnier Peters en Marie Elisabeth Koolen.)

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Maria Helena, geboren te Hunsel op 26 juni 1884, overleden te Maaseik op 27 februari 1958.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina