Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Guillaume Peeters, dienstknecht, geboren te Hunsel op 1 april 1807, overleden te Kinrooi op 31 januari 1885, zoon van Leonard Peeters en Catherine Segers.


Hij is getrouwd te Ophoven (B) op 7 september 1839 met
Maria Gertrudis van de Bosch, geboren te Ophoven (B) op 14 januari 1817, overleden te Kinrooi op 5 november 1849, dochter van Leonard van de Bosch en Elisabeth Verheijden.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Catharina, dienstmeid, geboren te Neeritter op 4 juli 1839, overleden te Kinrooi op 30 april 1864.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina