Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Marie Gertrude Snijckers, geboren te Kessenich rond 1755, overleden te Hunsel op 31 december 1812.


Zij was gehuwd met
Mathieu Tulkens, landbouwer, geboren te Hunsel rond 1759, overleden aldaar op 11 mei 1812.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Martina, landbouwster, gedoopt te Hunsel op 15 juni 1800, overleden te Molenbeersel op 2 mei 1873.
    Zij had van een onbekende man één dochter.
    Zij is getrouwd te Kessenich op 22 juli 1844 (2) met Christianus van Es, bouwknecht, geboren te Neeroeteren op 13 februari 1814, overleden te Molenbeersel op 21 maart 1878, zoon van Francis van Es en Mechtildis Janssen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina