Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gertrudis Nijs, geboren te Nederweert rond 1715, overleden aldaar op 12 april 1804, dochter van Philip Nijs en Antoinette N.N..


Zij was gehuwd met
Jacobus Hendrikx.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Joanna, akkervrouw en landbouwster, geboren rond 1752, overleden te Hunsel-Haler op 30 maart 1837.
    Zij is getrouwd te Leveroij op 2 november 1788 voor de kerk met Willem Pleunis, akkerman, geboren te Ittervoort rond 1762, overleden te Hunsel op 12 september 1828, zoon van Pierre Pleunis en Aldegonde Corstjens.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina