Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gertrudis Daniel Janssens, geboren te Boekel rond 1793, overleden te Hunsel op 18 mei 1868, dochter van Daniël Janssens en Petronilla van den Bergh.


Zij is getrouwd te Boekel op 19 februari 1819 met
Gerardus Cornelis van der Zanden, overleden te Boekel op 27 april 1834.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Gertrudis, geboren te Boekel op 23 november 1834, overleden te Sint Huibrechts-Lille (B) op 10 april 1908.
    Zij is getrouwd te Hunsel op 15 april 1857 met Pieter Joannes Geelen, organist en koster, geboren te Hunsel op 24 december 1829, overleden aldaar op 26 september 1878, zoon van Jan Mathijs Geelen en Anna Maria Geelen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina