Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Helena Aendekerk, geboren te Molenbeersel (B) op 29 december 1906, overleden te Tungelroy op 12 maart 1992, dochter van Jakobus Hubertus Aendekerk en Gertrudis Kunnen.


Zij is getrouwd te Hunsel op 19 mei 1939 met
Jacobus Hubertus Coolen, landbouwer, geboren te Hunsel op 8 februari 1910, overleden te Tungelroy op 28 juli 1987, zoon van Franciscus Hubertus Coolen en Anna Catharina Reijven.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina