Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gertrudis Deben, geboren te Kessenich op 11 oktober 1822, overleden aldaar op 1 april 1875, dochter van Renerus Deben en Mechtilda Joosten.


Zij is getrouwd te Kessenich op 12 april 1844 met
Joannes van de Sande, landbouwer, geboren te Kessenich op 28 september 1807, overleden aldaar op 28 maart 1878, zoon van Andreas van der Sanden en Sibilla van Geneijgen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Gertrudis Hubertina, dienstmeid, geboren te Kessenich (B) op 14 december 1865, overleden te Heel en Panheel op 19 december 1943.
    Zij is getrouwd te Antwerpen op 17 april 1890 met Franciscus Hubertus Rutten, koetsier en bakker, geboren te Maaseik op 29 augustus 1860, overleden te Heel en Panheel op 23 oktober 1933, zoon van Joannes Henricus Hubertus Rutten en Maria Magdalena Cuijpers.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina