Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Louise Marie Janssens, geboren te Schaerbeek (B) in het jaar 1912, overleden in het jaar 2000, begraven te Grathem, dochter van Raoul Felix Edouard Joseph Janssens.


Zij is getrouwd te Ittervoort op 8 juni 1938 met
Eugène Jean Antoine Corbeij, architect, geboren te 's-Gravenhage in het jaar 1898, overleden te Grathem op 27 maart 1955, begraven aldaar, zoon van Johanna Maria Philomena Hubertina Corbeij.
(Hij was de gescheiden echtgenoot van Jaqueline Gabrielle Caroline van Rappard, jonkvrouw.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina