Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Josephus Hubertus Brouns, geboren te Herten rond 1893, zoon van Jan Hubert Brouns en Barbara Vossen.


Hij is getrouwd te Ittervoort op 14 september 1924 met
Clara Maria Elisabeth Grispen, geboren te Ittervoort op 22 december 1890, overleden te Maasbracht op 25 januari 1970, begraven te Maasniel-Leeuwen, dochter van Matheus Godfried Hubert Grispen en Gertrudis Maria Hubertina Donders.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina